Mijn favorieten

Uw woning verkopen?

 

Uw woning verkopen?

Denkt u eraan uw woning te verkopen?  Dan bent u bij Wijmenga Makelaars en Rentmeesters aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring en 4 makelaars hebben wij alle kennis in huis om u van het juist advies te voorzien en de verkoop van uw woning soepel te laten verlopen.

 

Gratis waardebepaling

Wanneer u overweegt om uw woning te verkopen komen wij graag geheel kosteloos en vrijblijvend bij u langs voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek stellen wij ons graag aan u voor en bespreken we de mogelijke verkoopstrategie en de waarde van uw woning.

 

Woningpresentatie

Wanneer u ervoor kiest om uw woning bij ons te koop te zetten dan gaan wij aan de slag met het maken van een uitgebreide en representatieve woningpresentatie. Zo schakelen wij een professionele fotograaf in om een fotoreportage van uw woning te maken, aan de hand van deze foto’s stellen wij een woningbrochure samen. In deze brochure vindt de potentiële koper niet alleen foto’s van uw woning maar ook plattegronden, uitgebreide informatie over de geschiedenis en indeling van uw woning, een kadastrale kaart en informatie over uw dorp.

 

Verkoop

Is de brochure klaar? Dan kan de woning officieel ‘Te Koop’ worden gezet.  Wij vermelden de woning op Funda.nl, Wijmenga.nl en maken een vermelding op onze facebookpagina. Daarnaast komt de woning in onze etalage te hangen en kan er (als u dit wenst) een bord in de tuin geplaatst worden en een advertentie in de krant.

 

Grote kans dat u er samen met een Wijmenga makelaar uitkomt!


 

NVM makelaar: deskundig en onafhankelijk

De makelaars bij Wijmenga zijn allen aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Als lid van de NVM werken we volgens de NVM erecode. Dat garandeert dat wij de belangen van u als klant voorop stellen en dat deskundigheid, vakkennis en onafhankelijkheid gewaarborgd zijn. Voor meer info klik: www.nvm.nl.