Mijn favorieten

Wijmenga Makelaars en Rentmeesters, een begrip in zekerheidWijmenga Makelaars & Rentmeesters is opgericht in 1964.
Gevestigd in een werkkamer aan de Noordersingel in Burgum begon Roel Wijmenga (1940-2012) als beëdigd makelaar. Makelaar was toen nog een beschermde titel. Niet iedereen mocht zich zomaar makelaar noemen. Prominent hing dit aan de gevel. 

Naast de bemiddeling in woningen was hij actief als taxateur en bemiddelaar voor agrarische landerijen. Het aantal opdrachten groeide gestaag en het kantoor groeide uit haar jasje. Na drie verhuizingen binnen Burgum is het kantoor sinds 1994 gevestigd aan de G.W. Navislaan 6.De uitingen en logo's van het kantoor zijn in de loop der jaren gewijzigd. In 2004 werd het huidige logo ontworpen. Het drukt de persoonlijke betrokkenheid uit met onze opdrachtgevers. Het verving het logo links dat bestond uit de combinatie van de letters M en W in een cirkel boven Makelaarskantoor R.Wijmenga B.V. Alle uitingen vinden nu plaats onder één naam en onder één vlag, net als al onze diensten plaatsvinden onder één dak.

Na het verdwijnen van de beschermde titel van makelaar in 2000 en zeker door de economische ontwikkelingen na 2008 is de rol van de makelaar of vastgoedadviseur ingrijpend gewijzigd.
Onze visie is gebaseerd op de lange termijn.
We doen graag een tweede keer zaken.


Ook in de toekomst zien wij een markt om onze kennis, kunde en ervaring dienstbaar te maken aan onze opdrachtgevers. Niet voor niets voeren we al jaren de slogan: "Een begrip in zekerheid". Met een team van enthousiaste medewerkers werken we elke dag met veel toewijding om dit waar te maken. Klik hier voor onze medewerkers.

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.                                                                                 

Wijmenga: een begrip in zekerheid!

.