Terug naar de resultaten
Oastkern 47 in Kootstertille 9288 XJ

Oastkern 47

9288 XJ Kootstertille
Vraagprijs € 229.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Op een ruime kavel van 3.130 m2 gelegen bedrijfshal met kantoren en sanitair en fundering voor een eventuele bedrijfswoning.

De ruime hal heeft een afmeting van ca. 12 x 20 meter en is voorzien van twee overhead deuren, waarvan één elektrisch bedienbaar. Beide deuren hebben een afmeting van ca. 4.0 x 4.0 meter. Het terrein rondom de loods is verhard met betonklinkers, totaal ruim 350...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 265 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op een ruime kavel van 3.130 m2 gelegen bedrijfshal met kantoren en sanitair en fundering voor een eventuele bedrijfswoning.

De ruime hal heeft een afmeting van ca. 12 x 20 meter en is voorzien van twee overhead deuren, waarvan één elektrisch bedienbaar. Beide deuren hebben een afmeting van ca. 4.0 x 4.0 meter. Het terrein rondom de loods is verhard met betonklinkers, totaal ruim 350 m2.

De kantoorruimte is gerealiseerd met kunststof kozijnen en geheel afgewerkt met glasvezel. De meterkast bevindt zich in de hal en is voorbereid voor de aansluitingen van het woonhuis.

Achter de loods is een vrijstaande houten schuur met veranda gelegen. De schuur is deels voorzien van een houten vloer en deels van beton klinkers.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 229.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 265 m² Perceeloppervlakte 3130 m² Oppervlakte kantoorruimte 35 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Woonruimte mogelijk
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
230 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
35 m²
Aantal verdiepingen
1
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.