Uw droomwoning kopen?

De aankoop van een woning is voor de meeste mensen een grote beslissing. Wij begeleiden u graag bij het nemen van deze stap.  

Heeft u uw droomwoning gevonden en wilt u overgaan tot onderhandeling of koop? Dan wilt u bijgestaan worden door iemand die verstand heeft van zaken, doortastend te werk gaat en de regionale markt door en door kent.
Met onze jarenlange ervaring in de woningmarkt behartigen wij graag uw belangen en laten wij niks aan het toeval over!

Wanneer u ons inschakelt als aankoopmakelaar gaan wij graag met u mee tijdens het bezichtigen van de woning. Wij kijken tijdens de bezichtiging naar onder andere de bouwkundige staat van de woning, de prijsstelling en ligging. Daarnaast controleren wij het bestemmingsplan, doen wij een kadastraal onderzoek en checken wij de milieu-bodemgesteldheid.

Wilt u overgaan tot het uitbrengen van een bieding, dan voeren wij graag de onderhandelingen om de woning tegen de beste prijs en de beste voorwaarden voor u te kunnen aankopen. Wanneer de koop gesloten is controleren wij de koopovereenkomst en adviseren wij u bij de nog te nemen vervolgstappen.  

We begeleiden u van A tot Z, dus ook wanneer het tijd is om naar de notaris te gaan dan zijn wij aanwezig bij de laatste woninginspectie en de uiteindelijke overdracht.


Bij een succesvolle aankoop bedraagt ons all-in tarief € 995,- * (incl. B.T.W.)

Bespaar tijd en geld door het inschakelen van de makelaars van Wijmenga.

Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

* het betreft een gerichte aankoop van een woning met de bestemming "Wonen"


 

 


?
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring