Heeft u een taxatierapport nodig?

Heeft u een taxatierapport nodig voor de aankoop van een woning, oversluiting van uw hypotheek, nalatenschap of echtscheiding? Onze taxateurs staan graag voor uw klaar.

Wij begrijpen dat u  graag snel een betrouwbare waarde ontvangt. Met vier gecertificeerde taxateurs op kantoor, kunnen wij in de meeste gevallen de volgende dag al een taxatieafspraak inplannen. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een voorlopige waarde, het uitgewerkte rapport ontvangt u binnen uiterlijk 5 werkdagen.


Wij zijn u graag van dienst bij de volgende taxatievormen:

 

1. Waardebepaling

Overweegt u uw woning te verkopen en bent u benieuwd naar de waarde? U heeft in de meeste gevallen dan geen taxatierapport nodig. Tijdens een oriënterend gesprek bekijken we wat u woning volgens ons waard is en leggen wij uit wat wij voor u kunnen betekenen. Een waardebepaling is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken.
 

2. NVM taxatierapport

Heeft u een taxatiewaarde nodig ten behoeve van de belastingdienst/successie, boedelscheiding of bezwaar WOZ dan ontvangt u van ons een volledig uitgewerkt taxatierapport volgens de richtlijnen van de NVM.

 

3. Gevalideerd taxatierapport (NWWI / Taxateursunie)

Heeft u een taxatierapport nodig voor uw hypotheekaanvraag? In vele gevallen vraagt uw geldverstrekker dan om een gevalideerd taxatierapport.
 

4. Bedrijfstaxatie

Ook voor een bedrijfstaxatie bent u bij ons aan het juiste adres.
 

5. Taxaties in het landelijk gebied

Onze rentmeesters kunnen onder meer taxaties van landerijen, agrarische bedrijven, bedrijfsopvolging, successie en herfinanciering een uitgebreide taxaties uitvoeren.
 

6. Taxatie ten behoeve van planschadeclaims of risicoanalyses.

 

Heeft u vragen inzake een taxatie? Neem gerust contact met ons op.


Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring